Ajută-l pe Moș Nicolae

Idei de cadouri pentru Moș Nicolae

Moș Nicolae este o ocazie perfectă pentru a-i surprinde pe cei dragi cu mici cadouri. Chiar dacă nu mai ești copil, nu înseamnă că nu poți sărbători Moș Nicolae. Așa că oferă-le mici cadouri persoanelor dragi (soțul sau soția, părinților sau celor mai buni prieteni). Ce poate fi mai frumos decât să primești în dar o bijuterie. Uite care sunt cele mai bune idei de daruri de Moș Nicolae:

Dăruiește o pereche de cercei din argint de zi

Dacă nu știi sigur ce i-ar plăcea soției, mamei sau prietenei tale, atunci alege o pereche de cercei din argint potriviți pentru zi. cercei argint cu opalAceștia cu siguranță vor fi apreciați și folosiți de persoana care îi va primi drept cadou. Optează pentru o pereche de cercei din argint micuți, la baza urechii, cu filet, simpli sau încrustați cu pietre semiprețioase în culori neutre, pentru a putea fi purtați la orice ținută de zi. Poți alege o pereche de cercei cu marcasite dacă vrei ceva mai special și elegant.

Surprinde cu un pandant din argint finuț

Dacă o pereche de cercei nu ți se par cadoul potrivit, alege un pandant din argint. Precum 

pandant argint cheie love

perechea de cercei, acesta va putea fi accesorizat la multe ținute și cu siguranță va fi apreciată de cea care îl va primi. Alege un pandant din argint de dimensiune mică sau medie, simplu sau încrustat cu pietre semiprețioase în culori neutre și cu o formă potrivită stilului și personalității persoanei.

 

Oferă o pereche de butoni din argint clasici

Vrei să îi oferi un cadou clasic și elegant soțului, tatălui sau prietenului tău de moș Nicolae? Alege o pereche de butoni din argint. Alege o pereche de butoni într-o formă clasică precum dreptunghiulară sau pătrată și încrustați cu pietre semiprețioase în culori neutre, precum onixul. Astfel, va putea accesoriza orice ținută de seară, indiferent de culorile hainelor.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns