Ce bijuterii din argint cu pietre semiprețioase i se potrivesc zodiei rac

 Dacă ești născut în perioada 22 iunie – 22 iulie înseamnă că ești rac, zodie feminină de apă. Cei în zodia rac sunt cunoscuți a fi sensibili, copilăroși, loiali, artistici, romantici și înțelegători . Culorile caracteristice acestei zodii sunt alb și argintiu. Așadar multe din pietrele semiprețioase compatibile zodiei rac sunt albe sau culori deschise. Dar ce bijuterii din argint cu pietre semiprețioase i se potrivesc zodiei rac?

Bijuterii din argint cu pietre semiprețioase din perle

bijuterii din argint cu pietre semiprețioase set argint cu perle
set argint cu perle

Perlele sunt unele din talismanele zodiei rac, fiind cunoscute pentru aducerea prosperității purtătorului, dar și pentru întărirea încrederii în forțele proprii. De asemenea, perlele sunt foarte benefice pentru echilibrarea emoțiilor și a sentimentelor, dar și pentru transformarea energiilor negative în energii pozitive. Din punct de vedere medical, se consideră că perelele ajută foarte mult femeile în timpul sarcinii.

Bijuterii din argint cu pietre semiprețioase de zirconia

Alt talisman al zodiei rac, pietrele de zirconia protejează purtătorul de energii negative, atacuri energetice, deochi, de coșmaruri sau spirite rele. De asemenea, acesta ajută extrem de mult în situațiile stresante, ajutând purtătorul să obțină o stare de echilibru emoțional. Pietrele de zirconia ajută purtătorii din zodia rac să își îndeplinească visele și alungă durerea. Purtând zilnic un set de bijuterii din argint cu pietre de zirconia format din cercei, pandantiv și inel te vei putea beneficia de toate proprietățile acestei pietre semiprețioase.

Bijuterii din argint cu pietre semiprețioase de cuarț roz

Cuarțul roz, o altă piatră semiprețioasă care ajută purtătorul în situații stresante, atrage dragostea, fericirea, bunăstarea și echilibrul emoțional. Acesta stimulează comunicarea și înlătură energiile negative. Fiind o piatră a dragostei, aceasta protejează îndrăgostiții, părinții și copii. Purtarea unui set de bijuterii din argint cu pietre de cuarț roz te va ajuta la ameliorarea afecțiunilor sistemului circulator și la înlăturarea migrenelor.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns