Ce sa oferi cadou de 8 martie

Nu știi ce sa oferi cadou de 8 Martie?

În ciuda aparențelor, ziua internațională a femeii, sărbătorită pe 8 martie, are rădăcini adânci, încă din Grecia Antică. Atunci, în fiecare primăvară, grecii sărbătoreau în cinstea zeiței Rhea, mama tuturor zeilor.

Până în 1800, nu mai este înregistrată istoric nicio altă sărbătorire aferentă cu ziua mamei sau a femeii, până când în Anglia a început să existe Duminica Mamei. Aceasta era sărbătorită în cea de a patra duminica din postul Paștelui.

Mai târziu, ziua femeii a devenit o modalitate de a recunoaște greutățile prin care trec femeile, dar și lupta acestora pentru a li se acorda drepturi egale. După mai multe încercări de includere a acestei sărbători în URSS timp de mai bine de 50 de ani, ONU a proclamat în 1977, ziua de 8 martie, ziua dedicată sărbătoririi femeilor.

Cum primăvara sosește și ziua de 8 martie se aproprie, urmează să sărbătorești femeile din viața ta.

Pe lângă urări, de cele mai multe ori, oferim în dar mamelor, iubitelor, profesoarelor sau colegelor flori. Dar uneori florile nu sunt de ajuns. Mai ales când vrem sa ne arătăm aprecierea pentru toate eforturile depuse de mama sau iubita ta. În acest caz, când vrei să surprinzi femeile din viata ta cu un dar mai impresionant, noi îți recomandam bijuteriile din argint.

Acestea sugerează feminitate și delicatețe, dar în același timp, datorită durității metalului, și puterea de care dau dovadă femeile. Fiind un cadou elegant, femeia care va primi acest cadou se va simți iubită și apreciată. Datorită frumuseții, strălucirii și versatilității argintului, poți să fii sigur că îi va plăcea și va purta bijuteria aleasă. Dar ce piese din argint ar fi potrivite pentru o astfel de ocazie?

Ei bine, nu o să poți greși niciodată cu seturi de bijuterii din argint. Acestea sunt un cadou perfect pentru orice ocazie, în special pentru ziua de 8 martie. Așa că poți alege seturi de bijuterii din argint

set argint cu perle 8 martie
set argint cu perle

atât simple, cât și cu pietre semiprețioase în funcție de gusturile mamei, iubitei, colegei, profesoarei sau șefei tale. Dacă dorești sa oferi bijuterii care pot fi purtate în fiecare zi, alege seturi de bijuterii din argint fără pietre sau cu pietre semiprețioase de dimensiuni mici, în culori deschise precum cuarț. Dacă vrei să optezi pentru un set mai elegant, pentru ocazii speciale, alege unul care conține bijuterii mai voluminoase sau cu pietre semiprețioase în culori mai vii precum smarald, topaz sau safir.

Dacă dorești ceva diferit, te poți gândi să oferi o pereche de cercei cu marcasite. Aceștia vor fi un cadou mai original fata de cerceii sau medalioanele simple, având un aspect mai elegant și distins. Cu siguranță vor fi apreciați, fiind extrem de sofisticați și eleganți. De asemenea, o pereche de cercei cu marcasite va arăta superb pe oricine, indiferent de trăsături, forma feței, culoarea părului sau a ochilor.

Indiferent de ce le vei oferi în dar femeilor din viața ta, va fi cu siguranță un cadou reușit fiindcă se va simți apreciată.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns