Ce vrea mama ta cu adevărat de 8 Martie?

Ce vrea mama ta cu adevărat de 8 Martie?

 

De ziua internațională a femeii, este important să le facem pe doamnele și domnișoarele din viața noastră să se simtă iubite și apreciate, mai ales pe mame și soții. Și cum am putea să facem mai bine acest lucru decât să le răsfățăm cu bijuterii superbe? Bijuteriile au abilitatea de a face orice femeie să se simtă specială. Ce moment mai bun să îi oferi acest sentiment decât de 8 martie? Uite ce bijuterii sunt potrivite ca să le faci cadou de 8 martie:

 

Un set de bijuterii din argint superb

set argint patinat
set argint patinat

Dacă dorești un cadou care într-adevăr să impresioneze, atunci alege un set de bijuterii din argint. Poți opta pentru un set format dintr-o pereche de cercei, un pandantiv și poate și un inel, ca să îi oferi posibilitatea de a combina piesele cum dorește. Ai ca variantă și un set de

bijuterii din argint încrustat cu pietre de zirconia sclipitoare, pentru o opțiune mai clasică, sau un set încrustat cu pietre de opal pentru o pată de culoare.

 

O brățară din argint radiantă

brățară argint cu safir și zirconia
brățară din argint cu safir și zirconia

Dacă vrei să oferi în dar o singură bijuterie, atunci alege o brățară. De cele mai multe ori, brățările sunt cele mai absente bijuterii din colecția unei femei, chiar dacă ele sunt extrem apreciate. Așa că răsfață-ți femeia din viața ta cu brățară din argint elegantă. Alege o brățară din argint rodiat cu onix fațetat pentru o persoană clasică, iar pentru o persoană care iubește culorile o brățară cu safire sau cu pietre de zirconia albastre.

 

O pereche de cercei din argint speciali

cercei din argint lacrimă cu cristale zirconia
cercei din argint lacrimă zirconii negre/albe

Dacă ești în căutare de un cadou, nu poți greși niciodată cu o pereche de cercei. Indiferent de vârstă sau stil, toate femeile iubesc cerceii. De asemenea, majoritatea dintre acestea preferă să aibă o colecție mai mare de cercei, pentru a avea posibilitatea de a-i schimba constant. Alege o pereche de cercei mai speciali pentru a oferi cadou de 8 martie, precum o pereche de cercei din argint rodiat încrustați cu pietre de zirconia sau o pereche de cercei din argint încrustați cu smarald și marcasite.

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns